Advies over voeding en lifestyle 

>

Geschreven door All By Change

https://allbychange.nl

27-10-2022
Leer onze zorgers kennen

Advies over voeding en lifestyle 

Nadat voedings- en lifestylecoach Allette van Bruggen jaren geleden ruim 20 kilo afviel, heeft ze het haar doel gemaakt om anderen gezonder te laten leven. Geen verrassing dus dat ook zij besloot zich te vestigen in De BANK! In deze blog vertelt ze meer over haar bedrijf ALL BY Change en haar werk als voedings- en lifestylecoach. 

Wanneer advies over voeding en lifestyle?

Eet je echt gezond, maar val je toch niet af? Ben je moe, gefrustreerd en heb je weinig energie? Krijg je last van lichamelijke klachten, zoals last van je heupen of knieën? Is je conditie achteruit gegaan en ben je buiten adem als je de trap hebt genomen? Dit zijn signalen dat je niet meer lekker in je vel zit en dat jouw gewicht je veel gaat kosten. Niet alleen heb je minder plezier in het leven en de activiteiten die je dagelijks onderneemt, jouw gewicht zorgt ook voor gezondheidsrisico’s. Je hebt bijvoorbeeld een verhoogde kans op ziektes, je slaapt vaak minder goed en zaagt door je overgewicht ‘s nachts hele bossen door. Dit kan ook invloed hebben op de relatie met je partner. Zit je niet meer lekker in je vel en wil je graag weer positief en fit door het leven? Dan is het tijd om langs te komen voor advies over voeding en lifestyle. 

Voedingsadvies op maat

Ieder mens is anders en iedereen heeft ook een andere behoefte. Daarom vindt Allette het belangrijk om voedingsadvies op maat te leveren. Nadat zij zelf een lifestyle programma volgde om weer gezond te worden en moeiteloos te kunnen bewegen, werd haar vuur aangewakkerd. Anderen helpen met het vinden van de balans doet zij sinds 2019, toen ALL BY Change opgericht werd! Gewicht verliezen is zo persoonlijk, dat het echt maatwerk is. Allette heeft veel kennis over dit onderwerp en is voeding en lifestylecoach geworden, waardoor ze jou kan helpen de regie te pakken over jouw gedrag en eten en je zo naar een gezond gewicht kan brengen. 

Programma’s bij ALL BY Change

 Benieuwd op welke manier Allette jou kan helpen? Je kunt bij Allette kiezen uit drie programma’s, of een combinatie hiervan. Dit zijn ze:

Wat onderscheidt deze programma’s en hoe werkt het? Lees vooral verder!

PS. food & lifestyle

Allette werkt onder andere met het programma van PS Food & Lifestyle. Dit merk heeft zo’n 150 koolhydraatarme en eiwitrijke maaltijdvervangers in het assortiment. Hartig en zoet, voor iedereen zit er wel een lekker product tussen. Het programma is ontwikkeld door diëtisten en samen met Allette ga je op zoek naar een gezonde levensstijl met de juiste balans. Het eetpatroon is gemakkelijk te volgen, waardoor je het ook op de lange termijn goed vol kunt houden. Zes keer per dag eet je namelijk een uitgebalanceerd, gevarieerd en lekker koolhydraatarme maaltijd. Denk hierbij aan de combinatie van PS. Food & Lifestyle producten, verse groenten, vlees, vis en eieren. Je leert wat gezond eten precies inhoudt en Allette geeft je tal van handige tips en eenvoudige recepten.

BenFit 

Het tweede programma waar je uit kunt kiezen is het BenFit-programma, dat werkt met producten die in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Met een voedingsschema en een app kun je zelf producten wijzigen voor alternatieven. Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. BenFit is geen dieet en bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert je hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet maar zeker geen honger lijdt. Daarnaast beweeg je met BenFit drie keer per week. Hoe je het inpast in jouw dagelijks leven, daar kijk je samen met Allette naar. 

Zinzino

Naast voeding en beweging kunnen ook supplementen helpen om gezonder te worden. Door middel van de Zinzino BalanceTest kijkt Allette naar de balans van Omega-6 en Omega-3 essentiële vetzuren in jouw bloed. Uit onderzoeken van Zinzino blijkt dat 95% van de mensen uit balans zijn met de nodige vetzuren. Dit leidt tot vermoeidheid, een onrustige huid, hormonale klachten, vage pijntjes en een slechte opname van vitaminen en mineralen. Aan de hand van deze resultaten kan Allette adviezen geven over welke supplementen je nodig hebt.  Wil jij je beter kunnen concentreren, wil je af van die onrustige huid en wil je een helder gevoel hebben? Dan kan het Zinzino programma jou helpen!

Gezondheidscentrum De BANK

De komende tijd zul je meer lezen over de ondernemers die zich in hét gezondheidscentrum van Burgum hebben gevestigd. De BANK is volop in ontwikkeling en biedt een plek waar allerlei gelijkgestemde ondernemers kunnen samenkomen om goede zorg te kunnen bieden.