Ontspan en ga in gesprek met mij

>

Geschreven door In gesprek met mij

https://www.ingesprekmetmij.nl

07-07-2023
Leer onze zorgers kennen

Voel je je niet lekker in je vel? Ben je je balans volledig kwijt? Verlang je naar meer diepgang in je leven? Blijf je maar piekeren en malen zonder vooruitgang? Heb je moeite met ontspannen? Wacht niet langer en maak nu een vrijblijvende afspraak op www.ingesprekmetmij.nl.

In gesprek met mij is ontstaan vanuit mijn persoonlijke verlangen om mijn eigen levenservaringen met anderen te delen. Mijn eigen zoektocht en persoonlijke ontwikkeling vormen de basis van mijn werk. Ik coach ook vanuit NLP-methoden en systemisch werk. Samen onderzoeken we patronen en gedragingen. Waarom handel ik zoals ik doe?

Wat mijn praktijk uniek maakt, is dat ik holistisch coach. Ik geloof dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Alleen praten is vaak niet voldoende om problemen op te lossen of gedrag te veranderen. Bewustwording is de eerste stap, waarna het proces van genezing en verandering begint. En dit gebeurt niet alleen in je hoofd, maar in je hele lichaam. Oude trauma’s of gedragingen moeten ook uit je cellen worden vrijgelaten, anders vervallen we vaak weer in oude patronen.

Daarom bied ik naast coaching ook klankschaaltherapie en Reiki-behandelingen aan. Klankschalen trillen los wat vastzit in je cellen en zorgen voor een nieuwe balans. Reiki werkt op een diep energetisch niveau en heeft een helende en kalmerende werking.

Mijn coaching is niet gebonden aan een vast concept; ik stem het af op de persoon die bij mij komt, uiteraard in goed overleg.

Benieuwd? Bezoek mijn website www.ingesprekmetmij.nl voor meer informatie.