Voetzorg & Zo, bied veel meer dan alleen voetzorg!

>

Geschreven door Praktijk voetzorg & zo

https://www.voetzorgenzo.nl

05-07-2023
Leer onze zorgers kennen

Je bent bij Voetzorg & Zo in goede handen, met oog voor jouw algehele welzijn.
Bij Voetzorg & Zo staat voetverzorging centraal, maar dan vanuit een holistische benadering. Altijd werk ik vanuit het principe dat lichaam en geest één zijn. Hierdoor kan het gebeuren dat jouw klacht elders zijn oorsprong heeft.

Waarvoor kun je bij mij terecht?
Bij Voetzorg & Zo kun je terecht voor een verscheidenheid aan voetgerelateerde behandelingen. Deze behandelingen kunnen worden uitgebreid met een voetmassage, voetreflexmassage, gellak of energetische behandeling. Daarnaast zijn de genoemde behandelingen ook apart van elkaar te boeken. Denk ook eens aan een hand-, voet- of hoofdmassage of ontspanningsmassage.

Bij de voetreflexmassage werk ik intuïtief en voel ik jouw klachten aan. We gaan hierover in gesprek om jouw klachten helder te krijgen en ermee aan de slag te gaan. Het kan ook voorkomen dat ik iets voel waardoor ik je adviseer om contact op te nemen met je huisarts of natuurgeneeskundige. Vaak komen er tijdens een behandeling ook boodschappen door, daarom is het prettig om behandelingen te combineren.

Bij Voetzorg & Zo kun je ook licht channelen en healingen ontvangen, zowel in de praktijk als op afstand. We plannen deze behandelingen op een geschikt moment, zodat er alle ruimte en rust voor jou is.

Het ontstaan van Voetzorg & Zo:
In het jaar 2010 gebeurde er in mijn leven een aantal dingen waardoor ik op een gegeven moment op een keerpunt in mijn carrière kwam. Veel mensen herkennen zo’n moment: blijf ik hetzelfde werk doen of kies ik voor iets totaal anders? Ik koos voor het laatste en besloot te gaan werken in een beroep dat alle aspecten omvatte waarmee ik graag wilde werken, als zelfstandige.

Na het behalen van mijn diploma heb ik vele andere opleidingen en cursussen gevolgd, zoals specialisaties voor medisch pedicure, lichaamsmassages en lymfedrainage op basis van voetreflex.

Doordat mijn gevoeligheid tijdens voetreflexbehandelingen steeds sterker werd, kwam ik in aanraking met een workshop voor energy healing. Dit gaf me het gevoel van thuiskomen, om mensen op een energetische manier te mogen helpen. Na deze ervaring heb ik me gespecialiseerd als licht channeler. Momenteel volg ik ook de opleiding tot voetconsulent, zodat ik je kan helpen bij diverse voetgerelateerde klachten, het verminderen of verhelpen ervan, en het versterken van je voetspieren. We trainen immers ons hele lichaam, dus waarom zouden we onze voeten vergeten?

Wat biedt Voetzorg & Zo nog meer?
Bij Voetzorg & Zo kun je onder andere genieten van gellak, een langhoudende lak die je nagels 6-8 weken mooi, glanzend en krasvrij houdt. Daarnaast bied ik voet- en onderbeenmassages aan, die voor optimale ontspanning zorgen. Deze massage kan eenvoudig worden toegevoegd aan een pedicurebehandeling, al vanaf 10 tot 30 minuten. Verder kun je bij mij terecht voor drukpuntmassage in de vorm van voetreflex, waarbij jouw zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd. Ik bied ook licht channelen aan, waarbij ik boodschappen waarneem door middel van mijn intuïtieve gaven en deze zuiver aan jou doorgeef. Daarnaast kunnen healingen plaatsvinden, waarbij de mate van “toelating” van de energie afhangt van jouw eigen geschiedenis en levensloop. Healing kan fysiek, emotioneel, spiritueel of op andere niveaus plaatsvinden en zorgt voor herstel van de balans. Het is zelfs mogelijk om een healing op afstand te ontvangen.

Zoals je ziet, is de naam Voetzorg & Zo veelomvattender dan alleen voetzorg, vandaar de “& Zo…”

Praktijk Voetzorgenzo
Bulthuissingel 2
9251 BW Burgum
www.voetzorgenzo.nl
info@voetzorgenzo.nl
06-49767386